Felnac.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Felnac

Pagina in care spui si gasesti totul despre Felnac
Pagina in care spui si gasesti totul despre Felnac

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Felnac - Arad, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Felnac - Arad, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Felnac vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Felnac - Arad

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Felnac

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Felnac, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Felnac - Arad, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Felnac, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Felnac, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Felnac - Arad, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Felnac, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Felnac - Arad, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Felnac, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre FelnacPagina in care spui si gasesti totul despre Felnac

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Felnac - Arad!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Felnac - Arad!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Felnac - AradIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Felnac - Arad

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Felnac - Arad isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Felnac - Arad isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Felnac - Arad. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
FelnacIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Felnac

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ceau

buna azi ora 15:36 data 31.07.2011 mam logat si eu

 

dabija a comentat:

dabija a comentat: Super tare.Ce am e de rrseopat reporterului de teren e ca nu a fost la toaleta din scoala cu pricina sa verifice daca au hartie igenica . Din ciclu nu avem unde ne kk dar tinem prezenta pe tablete.Pe timpul meu era carnetul de note si dupa masa de seara ma chema tata sa-l verifice. Si daca parinti copilului nu au aces la internet?Cum pot sa verifice notele si absentele?Era mai simplu sa dea profesorilor inca 5euro in plus bani pentru cartela.Atasa la catalog o lista cu numere de contact ale fiecarui elev, si in ziua cand elevul uita sa vina la ore profesorul trimete un sms la parinte.E adevarat ca nu toata lumea detine un telefon mobil.Sau exista sate unde nu e semnal.Sistemele astea futuriste ar functiona pentru scolile private.Mai bine de banii aia reparau toaletele,cumparau manuale sau plateau intrarea copiilor la un muzeu . 0 0

 

a comentat:

a comentat: 800.000 lei petrnu 160 de tablete e bataie de joc. Cum zicea un comentariu mai sus, 5.000 petrnu o bucata Cred ca oamenii din judet ar trebui sa ia atitudine.Daca tot le-au luat la pretul asta, nu puteau sa negocieze si 15 routere incluse in acest imens pret? (cred ca 3 routere in fiecare scoala erau suficiente si e vorba de 3 scoli)Un sistem asemanator a fost implementat de liceul de info din Bucuresti, iar Samsung a oferit tabletele. Cred ca daca scolile din Arad ar fi cerut ajutorul liceului de info, treaba ar fi fost mult mai bine facuta. Si mai ieftin.Si sa nu uitam de alta chestie care se va intampla, . 0 0

 

Hexen a comentat:

Hexen a comentat: de ras nu alta, sa vezi acu iarna ca or sa moara de frig in clase dar au la ce inarcca tableta. oare chiar avem nevoie de asa ceva, ma refer la faptul ca a trebuie sa vina ponta la guvernare si in 6 luni ne-am intors cu 10 ani inainte, baroni locali, cumetrie etc.dupa cum observati acest guvern se poarta de parca nu ar fi la guvernare.p.s. Basescu e de vina! lol 0 0 http://fsotxzdjwjs.com [url=http://fuiunucdgkf.com]fuiunucdgkf[/url] [link=http://fptitrc.com]fptitrc[/link]